Explora amb nosaltres i porta els teus sentits a un nou horitzó.

A VisualPlanet, la nostra passió per la tecnologia audiovisual ens impulsa a anar més enllà del convencional.

Ens dediquem a transformar espais i experiències, aportant solucions innovadores i d'avantguarda en imatge i so. Des de sistemes professionals d'imatge i so, passant per digital signage i videowalls impactants, fins a il·luminació espectacular, oferim una gamma completa de serveis dissenyats per captivar i sorprendre.

El nostre compromís és amb la qualitat, la innovació i la satisfacció del client. Cada projecte és una oportunitat per explorar noves possibilitats i crear ambients que transcendeixen l'ordinari.

Amb VisualPlanet, cada detall compta i cada solució és una obra d'art en si mateixa.

Solucions d'Imatge Professional

A VisualPlanet, elevem la imatge professional a noves alçades amb tecnologia d'avantguarda i solucions creatives dissenyades per a cada espai i necessitat.

Li oferim un impressionant ventall de solucions d'imatge i cartelleria digital

Qualitat d'imatge en cada detall

Ens centrem en solucions audiovisuals avançades. Els nostres videowalls modulables són perfectes per a una àmplia gamma d'aplicacions, des de sales de control fins a espais publicitaris, destacant per la seva qualitat visual i capacitat de captar l'atenció.

Oferim sistemes versàtils i segurs per a sales de reunions i oficines, millorant la presentació d'informació i facilitant la presa de decisions. En l'hostaleria i l'oci, aportem un toc artístic únic a cada espai.

Els nostres panells LED es personalitzen per adaptar-se a diferents necessitats, des de grans pantalles digitals fins a solucions de senyalització innovadores, garantint experiències visuals memorables en qualsevol entorn.

So que defineix experiències

Combina'm tecnologia avançada i disseny innovador per oferir solucions sonores superiors.

So i instal·lacions impactants

A VisualPlanet, dissenyem paisatges sonors avançats, abastant des de instal·lacions professionals fins a sistemes ambientals, amb un enfocament en la qualitat i la normativa acústica. La nostra experiència en megafonia s'estén a interiors i exteriors, ajustant-nos a les necessitats específiques de cada espai i complint amb les regulacions sonores.

Les nostres solucions de so s'integren amb el disseny arquitectònic, respectant l'estètica i evitant la contaminació acústica. Oferim també serveis d'insonorització i tractament acústic, garantint un ambient sonor òptim i sense molèsties.

VisualPlanet és sinònim de qualitat en so, combinant tecnologia, disseny i compliment normatiu per crear experiències sonores inigualables i adaptades a cada entorn.

Equip de so professional de VisualPlanet en acció.

Il·lumina amb elegància i tecnologia

Combina'm innovació i estil per oferir solucions d'il·luminació que transformen qualsevol espai.
Des de la subtilesa ambiental fins a la grandiositat arquitectònica i espectacular.

Exemple d'il·luminació avançada proporcionada per VisualPlanet.

Il·luminació innovadora

A VisualPlanet, som experts en il·luminació, oferint des de subtils ambients fins a desplegaments arquitectònics espectaculars. La nostra il·luminació ambiental crea atmosferes emocionals, ajustant color i intensitat per realçar cada espai.

La nostra il·luminació arquitectònica i espectacular adopta un enfocament audaç, fusionant tecnologia i art. Cada estructura es transforma en un llenç viu, destacant la seva bellesa amb efectes visuals impressionants.

En esdeveniments, la nostra il·luminació i efectes especials, controlats amb tecnologia avançada, aporten emoció i dinamisme, fent cada moment inoblidable.

Cada sistema d'il·luminació que dissenyem és una obra d'art en si mateixa.