Imatge: Més que 1000 Paraules.

Sentim autèntica passió per la nostra professió. Treballem amb productes de qualitat, primeres marques i a això li sumem tot l'entusiasme, perquè gaudeixis al màxim d'una experiència visual increïble.

Logotip Logotip Logotip Logotip
Videowall,

Imatge de Gran Format: destaca sobre els altres

Des dels enormes VideoWalls que presideixen les grans discoteques i centres comercials, fins a les pantalles de gran format per a reclam publicitari en comerços i hostaleria.

Dos

Un Gran Impacte Visual

Un VideoWall és una matriu de pantalles sincronitzades entre si que formen una pantalla de gran mida.

Els monitors professionals de LED són els dispositius que mostraran les imatges i que conformen la matriu que simula la pantalla gegant, aquests monitors estan especialment pensats per treballar ininterrompudament durant tot l'any.

És fonamental tenir un contingut d'alta qualitat per mostrar en el video wall tenint en compte que la resolució de vídeo sigui l'adequada i que els continguts siguin atractius per aconseguir un òptim impacte.

Si a les imatges o vídeos mostrats en un video wall els afegim àudio, les possibilitats de captar l'atenció del públic objectiu augmenten considerablement.

Pantalles de Gran Format

Existeixen pantalles LED de més de 75" (n'hi ha de 83", 98", 100") ultrafines, de llarga durada i de molt baix consum. A més, ofereixen un alt brillantor i tenen un bon contrast, la qual cosa assegura una excel·lent visibilitat sigui quin sigui l'angle de visió.

Ideals per a infinitat d'aplicacions en senyalització digital, com a cartelleria digital en comerços, esdeveniments esportius, museus i centres comercials. Ofereixen una gran flexibilitat, ja que es poden instal·lar tant horitzontalment com verticalment.

Monitors

Video Mapping: Animació Sobre Superfícies

La projecció sobre superfícies reals, normalment inanimades, per aconseguir un efecte artístic i fora del comú basat en els moviments que creen animacions sobre aquestes superfícies.

Reproduccions, Art i Publicitat

El video mapping és una eina que s'ha arribat a utilitzar en molts aspectes, tant artístics com merament comercials.

Mapping Arquitectònic: Mapping per destacar edificis amb valor històric o arquitectònic. Aquest tipus de mapping és el més utilitzat globalment en grans capitals, en esdeveniments culturals. El seu propòsit és embellir temporalment el valor arquitectònic d'un edifici, relatant la història del lloc o simplement donant-li un toc fantàstic a l'arquitectura.

Mapping Corporatiu: Mapping per a presentació de productes, esdeveniments de marca (Branding) i/o campanya publicitària. Els mappings corporatius són utilitzats per les agències de publicitat. Es fan servir especialment per llançar un producte nou al mercat, o marca. Els escenaris que solen utilitzar són grans edificis per donar més visibilitat i impacte a la projecció. Últimament els mini o micro mappings estan revolucionant aquesta tècnica ja que ofereixen formats més petits i econòmics.

Mapping Artístic: Una opció alternativa i espectacular per a escenografies de grans obres de teatre, òperes i música en directe. En l'art, com la escenografia, ja comencen a introduir els vídeo mappings en les seves obres, ja que s'ha vist i comprovat que és molt més còmode per projectar i canviar escenaris al gust. També la projecció s'utilitza per reforçar la història que es vol contar, és a dir, que els actors moltes vegades es barregen amb la projecció, com les vestimentes.

Resolume Arena & Avenue

Resolume és un software per a la manipulació audiovisual en temps real, és capaç de suportar la barreja tant d'àudio com d'imatges i vídeo.

Aquesta potent eina d'interpretació audiovisual et permet llançar clips de vídeo, d'àudio o de vídeo amb àudio; i permet barrejar-los, manipular-los, aplicar-los efectes i mostrar el resultat per a una actuació en directe o per enregistrar-lo.

El Resolume consisteix en un software per a la manipulació audiovisual en temps real, és capaç de suportar la barreja tant d'àudio com d'imatges i vídeo.

Software

Cinema a Casa: A Casa com al Cinema

Amb VisualPlanet, gaudeix d'una qualitat d'imatge increïble, un àudio excepcional i fàcil connectivitat amb els millors projectors cinematogràfics i sistemes de Home Cinema.

Saló

Instal·la un Cinema a Casa

El teu saló es converteix en un cinema còmode i convenient; gaudeix de pel·lícules excel·lents amb gran realisme i intensitat.

Sigui en un compacte pis del centre o en l'ampli saló del teu xalet, tenim opcions per completar la configuració perfecta del teu cinema a casa.

Obté un so elegant i de qualitat, gaudeix d'una autèntica experiència de so Surround de 5.1 canals amb un sistema integral.

Tu només has d'elegir la pel·lícula i nit de cinema amb amics... a casa.

So i Imatge molt 4K

Pensa en pantalles de projecció de màxima qualitat integrades al sostre que s'accionen amb un simple “clic,” o pantalles fixes de marc amb teles 3D fetes a mida.

A això suma-li una imatge d'Alta Resolució i un so de pel·lícula. Apostem per primeres marques. Confia en nosaltres... aquesta és la nostra proposta.

Equip

Videoprojecció Ambiental: Impressionant!!!

A VisualPlanet integrem sistemes de projecció totalment invisibles, amb sistemes d'ocultació d'un sol “clic”, perquè deixis a tothom amb la boca oberta.

Museu

Projecció Oculta

De vegades ens trobem amb espais que pretenen oferir una doble funció. Això ens ha passat en museus o sales per a recepcions que es mostren extremades i serioses, però que en un moment donat cal realitzar una projecció sobre la paret.

Per exemple, una presentació d'un producte novell, l'emissió d'un curtmetratge o simplement un contingut cíclic disposat per amenitzar una vetllada.

Restaurants, bars musicals, hotels, boutiques de roba... són alguns dels nostres clients.

Tot queda ocult a la vista i perfectament integrat en la decoració del local o sala.

Sistemes d'Ocultació

Oferim solucions de disseny únic i innovador. En les nostres instal·lacions tenim molt presents els detalls.

  • Extremem al màxim els detalls i els acabats.
  • Treballem en estreta col·laboració amb els arquitectes i decoradors dels projectes que ens encomanen.
  • Muntem primeres marques que s'adapten a la majoria de les necessitats dels nostres clients.
Suport

3 - Notícies Relacionades

23/02/2023 | Educació | Hostaleria | Indústria | Oci | Retail | Certificats | Tecnologia
Megafonia | So | Senyalització Digital | Projecció | Dante | Certificacions | Comunicació Avançada
VisualPlanet adquireix les 3 Certificacions Dante de 2ª Edició per a una Comunicació Audiovisual Avançada
Certificats Dante Nivell 1, 2 i 3 obtinguts per VisualPlanet
Amb els recents certificats Dante (Nivell 1, 2 i 3), VisualPlanet amplia la seva excel·lència en instal·lacions de so i vídeo optimitzades per LAN i WAN, prometent una comunicació audiovisual escalable i eficaç.
19/12/2019 | Hostaleria | Restauració | Retail
Pantalles publicitàries | Senyalització Digital | Ouver
Pantalles d'alta lluminositat per a publicitat en aparadors
Pantalla d'Alta lluminositat i temperatura que mostra una pantalla OUVER amb la imatge d'un cotxe, amb suports de terra
Pantalles per a publicitat d'alta lluminositat Suporta alta temperatura i Rajos UVA.
OUVER presenta la solució ideal per oferir contingut digital en aparadors i entorns molt lluminosos i/o a ple sol. Ús intensiu 24/7 Han estat dissenyats per ser utilitzats les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Ara la teva publicitat arribarà al públic
03/10/2017 | Oci | Restauració
Projecció | Pantalles de projecció | Ouver
Pantalla Ouver Giant Plus instal·lada al KM5 d'Eivissa
Pantalla Ouver Giant Plus per a exterior instal·lada al KM5 d'Eivissa
Una Pantalla d'Exterior que resisteix al temps... i als anys.
El mític KM5 és el restaurant, bar i jardí a l'aire lliure més atractiu d'Eivissa. Fa ja alguns anys va apostar per una de les pantalles gegants del nostre patner tecnològic OUVER.